Nacházite se: Hlavní stránka - Informace pro média - Tiskové zprávy - Výrobky společnosti Cukrovary a lihovary TTD získaly ocenění Potravinářský výrobek Středočeského kraje

Výrobky společnosti Cukrovary a lihovary TTD získaly další významné ocenění kvality. Po certifikátech kvality Klasa a ISO 9001:2000 získaly hned dva výrobky společnosti ocenění pro Potravinářský výrobek Středočeského kraje. V kategorii Ostatní potravinářské výrobky a pivo získal ocenění Cukr brigde bílý 500 g a Cukr moučka extra jemná 500 g. Ocenění převzal 19. března na výstavě Zemědělec v Lysé nad Labem od hejtmana Středočeského kraje Davida Ratha obchodní ředitel společnosti Petr Hejtmánek.

Ocenění získávají každoročně tři nejlepší výrobky v jedné ze sedmi kategorií soutěže Potravinářský výrobek Středočeského kraje. Soutěž, která netají inspiraci značkou Klasa, se koná od roku 2007. Jejím cílem je oceňovat mimořádně kvalitní potravinářské výrobky, který byly vyrobeny na území Středočeského kraje. Ocenění se uděluje vždy na dva roky. Jeho majitel získává certifikát a také logo, které může umístit na oceněný výrobek. Replica Handbags

Výrobky vyhodnocuje nezávislá komise složená ze zástupců Státní zemědělské a potravinářské inspekce, Krajské veterinární správy, Krajské hygienické stanice, Ministerstva zemědělství, Středočeského kraje a Agrární komory podle čtyř hodnotících kritérií – senzorické hodnocení, použité materiály, suroviny a způsob výroby, design výrobku a inovativnost ve zpracování.